Денеска на терените: Се зголемува бројот на средби, ќе се игра во неколку земји

Откако вчера играа само во Шведска за денеска е најавено играње на натпревари во повеќе земји така што ќе биде далеку поголема активноста за средби.

Ќе се игра во неколку земји, а ќе има интересни дуели и во Србија каде што се игра плеј-оф лига.

Кои се средбите можете да погледнете во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

15:00ч

ЧЕЛЈАБИНСК – САРАТОВ (Русија Супер лига)

18:00ч

ВОЈВОДИНА – РАДНИЧКИ (Србија, Супер лига, плеј-оф)

18:30ч

Ј. ОРМОЖ – ГОРЕЊЕ (Словенија 1)

СКАНДЕРБОРГ – ФРЕДЕРИЦИЈА (Данска 1)

19:00ч

ДУБОЧИЦА – МЕТАЛОПЛАСТИКА (Србија, Супер лига, плеј-оф)

СКАНЕЛА – ВИНСЛОВ  (Шведска 2)

ТОРСЛАНДА – КАРА (Шведска 2)

ТИРЕСО – ЛИНДЕСБЕРГ (Шведска 2)

20:00ч

НИБОРГ – АЈАКС КОПЕНХАГЕН (Данска 2)

20:30ч

САРАН – САРЕБУРГ (Франција 2)

ГРОТА – ФХ ХАФНАРФЈОРДУР (Исланд 1)

21:00ч

ХАУКАР – СТЈАРНАН (Исланд 2)