Денеска на терените: Мирен понеделник, се играат само неколку средби

После викендот во кој се играше речиси насекаде денеска на програмата се само неколку дуели во дел од земјите од Европа.

Се играат веќе и завршните натпревари односно плеј-оф или плеј-аут натпреварите така што ќе има нови интересни дуели.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:00ч

МК ХОЛОН – МАКАБИ ЛЕ ЗИОН (Израел 1, плеј-оф)

18:30ч

СКЈЕРН – ХОЛСТЕБРО (Данска 1)

МК БЕР ШЕВА – НЕС ЦИОНА (Израел 1, плеј-аут)

МАКАБИ АВИШАИ МОЦКИН – ХАПОЕЛ АШДОД (Израел 1, плеј-оф)

19:00ч

ГУМЕРЗБАХ – ГРОСВАЛШТАТ (Германија, Бундес лига 2)

20:30ч

БАРТРЕНГ – ДИКРИХ (Луксембург 1)