Денеска на терените: Мирен понеделник, пред новите денови полни евро-дуели

После викендот во кој имаше голем број на средби денеска на програмата се неколку средби.

Денеска ќе има натпревари во Данска, Унгарија, Словачка, Исланд и Израел.

Кои се средбите кои ќе бидат одиграни можете да видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:00ч

ХАПОЕЛ АШДОД – РАМАТ ХАШАРОН (Израел 1, плеј-оф)

БУДАИ ФАРКАСОН – ВЕСПРЕМ ККФТ (Куп на Унгарија)

КОШИЦЕ – ПОВАШКА БИСТРИЦА (Словачка Екстра лига)

18:30ч

ХАПОЕЛ ЛЕ ЗИОН – МК ХОЛОН (Израел 1, плеј-оф)

МАКАБИ ЛЕ ЗИОН – БНЕИ ХЕРЦЛИЈА (Израел 1, плеј-оф)

19:00ч

МАКАБИ АВИШАИ МОЦКИН – РЕХОВОТ (Израел 1, плеј-аут)

МАКАБИ ДИМОНА – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ (Израел 1, плеј-аут)

ХАУКАР – ГРОТА (Исланд 1)

20:00ч

НФХ НИК – ХЕРНИНГ ИКАСТ (Данска 1, жени)

20:40ч

ВАЛУР – ФХ ХАФНАРФЈОРДУР (Исланд 1)