Денеска на терените: Македонија вторпат на дуел против Србија

Женските сениорски репрезентации на Македонија и Србија денеска ќе имаат нов натпревар, а ова ќе биде втора контрола.

Откако во саботата Србија победи со 33:25, сега е нова шанса за Македонија да се обиде да направи нешто повеќе од првиот двобој.

Денеска натпреварот се игра од 12 часот, а местото на одигрување исто така е во Стара Пазова.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

12:00ч

СРБИЈА – МАКЕДОНИЈА (Пријателска средба)

19:00ч

ХАЛБИ – ОНЕРЕД (Шведска 1)

КРИСТИЈАНШТАД – ГУИФ (Шведска 1)

20:30ч

ВИКИНГУР – КОПАВОГУР (Исланд 1)