ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Клупскиот ракомет се враќа на сцена

Откако вчера финишираше и шампионатот на Азија од денеска на терените се враќаат само клубовите кои полека го фаќаат редот за продолжението на сезоната.

Натпревари ќе има во неколку шампионати и во машка и во женска конкуренција.

На програмата се неколку натпревари, па можете да видите кои средби се играат денеска.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

17:00ч

РАМНИЦУ ВЛЧЕА – ЧСМ СЛАТИНА (Романија 1, жени)

18:45ч

КРИМ МЕРКАТОР – ЦЕЛЈЕ (Словенија 1, жени)

19:00ч

КАРЛСКРОНА – РИМБО (Шведска 2)

ЛУГИ – СКУРУ (Шведска 1, жени)

19:30ч

ИБВ ВЕСТМАНАЕЈАР – ВАЛУР (Исланд 1)

ИР РЕЈКЈАВИК – КА (Исланд 1)

20:15ч

ЦИРИХ – ТУН (Швајцарија 1)

20:30ч

ФЈОЛНИР – СТЈАРНАН (Исланд 1)

ХАУКАР – ФРАМ (Исланд 1)

КОПАВОГУР – СЕЛФОС (Исланд 1)

21:15ч

АФТУРЕЛДИНГ – ФХ ХАФНАРФЈОРДУР (Исланд 1)