Денеска на терените: Барселона на нова задача

Ракометарите на Барселона денеска ќе имаат нова задача во Асобал лигата, а ова е натпревар на кој не се очекуваат проблеми бидејќи противник е составот на Пуенте Хенил.

Ова е дуел на кој Барса само ќе продолжи со доминацијата.

Покрај овој натпревар се играат и средби во првенството на Израел.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:30ч

БНЕИ ХЕРЦЛИЈА – ХАПОЕЛ АШДОД (Израел 1, плеј-оф)

19:00ч

НЕС ЦИОНА – ХАПОЕЛ ЛЕ ЗИОН (Израел 1, плеј-оф)

19:30ч

БАРСЕЛОНА – ПУЕНТЕ ХЕНИЛ (Шпанија Асобал)

ХАПОЕЛ КИРИЈАТ – РАМАТ ХАШАРОН (Израел 1, плеј-оф)

МК ХОЛОН – МАКАБИ ЛЕ ЗИОН (Израел 1, плеј-оф)