Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот меѓу Македонија и Бугарија (ЛИНК)

Денеска во салата во Автокоманда почнува кадетскиот турнир на кој ќе настапат двете селекции на Македонија, Србија, Бугарија, како и Босна и Херцеговина.

Македонија А во првото коло ќе се сретне со Бугарија, а тој натпревар започнува во 20:00 часот. Можете да го следите на линкот во продолжение…