Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите од Купот на Македонија (ЛИНК)

Денешните натпревари од Купот на Македонија носат интересни пресметки, а шест од нив ќе можете да ги следите во живо.

Има интересни дуели, а преноси на Youtube ќе одат од Скопје, Прилеп, Битола и Кавадарци.

Доколку сакате да следите домашен ракомет тогаш тоа ќе можете да го направите во следните три термини и на овие шест натпревари.

КУП НА МАКЕДОНИЈА – МАЖИ

18:30ч

ПРОЛЕТ 62 – ГРК БОРЕЦ (ЛИНК)

ПРИЛЕП – АЕРОДРОМ (ЛИНК)

19:00ч

ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР 2 – ЈЕХОНА (ЛИНК)

КИЧЕВО – БУТЕЛ СКОПЈЕ (ЛИНК)

ЈУНИОР КИСЕЛА ВОДА – ДРАЧЕВО (ЛИНК)

19:30ч

ШАМПИОН – ГРК ТИКВЕШ (ЛИНК)