Браќата Карабатиќ се полнат со витаминот „море“ (ФОТО)

Никола и Лука Карабатиќ ги користат последните денови од одморот пред да почнат со тренинзи за новата сезона.

Тие беа долго активни за време на корона паузата, но подготвени се за да почнат да тренираат со колегите.

Додека го очекуваат стартот се полнат со витаминот море, па ќе бидат максимално подготвени за новите предизвици.

 

View this post on Instagram

 

Father & son #fatherandson #biarritz #summer #family

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

 

View this post on Instagram

 

Vamos a la Playa 🕶🐋

A post shared by K A R A B A T I C L U K A (@lukakarabatic) on