ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Швеѓаните на последен тест пред ЕП

Репрезентацијата на Шведска која е еден од домаќините на Европското првенство денеска против Египет ќе ја има последната контрола пред почетокот на шампионатот.

Ова ќе биде и последниот пријателски меч на некоја репрезентацијата бидејќи веќе в четврток почнуваат средбите и ќе има доста возбудувања на терените во Австрија, Норвешка и Шведска.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

13:00ч

КАСТАМОНУ – ПАЗАР (Турција Супер лига, жени)

16:00ч

БУЗАУ – ЧСМ СЛАТИНА (Романија 1, жени)

17:00ч

БРАШОВ – КРАЈОВА (Романија 1, жени)

ХЦМ СЛОБОЦИЈА – РАМНИЦУ ВЛЧЕА (Романија 1, жени)

17:30ч

БАЈА МАРЕ – ДУНАРЕА БРАИЛА (Романија 1, жени)

18:00ч

ШВЕДСКА – ЕГИПЕТ (Пријателска средба)

18:30ч

ОДЕНЗЕ – ВИБОРГ (Данска 1, жени)

19:00ч

МТК БУДИМПЕШТА – ФТЦ РАИЛ КАРГО (Унгарија 1, жени)

ЛУГИ – ХОВДЕ (Шведска 1, жени)