Денеска на терените: Сиромашна понуда за старт на неделата

Со оглед на тоа што Супер машката лига е одложена и не се играат натпревари понудата за понеделник е осиромашена и нема да се одиграат сите дуели кои беа предвидени.

Остануваат само неколку средби, а изборот е мал.

Кои се средбите кои ќе се одиграат денеска можете да видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

14:00ч

КОЊААЛТИ – МУРАТПАША (Турција Супер лига, жени)

19:00ч

НОРДЈИСЛАНД – ОДЕНЗЕ (Данска 2)

ГУИФ – ХАЛБИ (Шведска 1)

ХЕЛСИНБОРГ – ЕСЛОВ (Шведска 1, жени)

20:00ч

КОЛДИНГ – ФРЕДЕРИЦИЈА (Данска 1)