ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Пауза низ Европа, ќе се игра само во Кореја

Според програмата за одигрување на натпревари денеска нема да има средби низ Европа. Секаде е слободен ден, но затоа ракомет ќе има на терените низ Јужна Кореја.

Таму се очекува да бидат одиграни две средби и тоа во женската лига.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

08:30ч

СЕУЛ СИТИ – СУГАР ГИЛДЕРС (Јужна Кореја 1, жени)

10:00ч

В. САМЧЕОК – КОЛОРФУЛ ДАЕГУ (Јужна Кореја 1, жени)