Денеска на терените: Мирен ден со малку натпревари после богатиот викенд

Понеделникот стандардно не избилува со натпревари, а особено денеска кога и започнува ЕХФ неделата за репрезентативни настапи.

Ракомет ќе се игра само во неколку земји ширум Европа, Крим ќе гостува на Загорје во женската лига на Словенија.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

6:30ч

ЧУНГНАМ АТЛЕТИК – ХАНАМ (Јужна Кореја 1. лига)

8:30ч

ДОСАН – ИНЧЕОН СИТИ (Јужна Кореја 1. лига)

18:30ч

БЕР ШЕВА – МАКАБИ ДИМОНА (Израел 1. лига, плеј-аут)

19:30ч

АЈАКС КОПЕНХАГЕН – ВИБОРГ (Данска 1. лига, жени)

20:30ч

БАРТРЕНГ – РУМЕЛАНЖ (Луксембург 1. лига, плеј-аут)

ЗАГОРЈЕ – КРИМ (Словенија 1. лига, жени)