Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот меѓу Македонија и Србија (ЛИНК)

Денеска е вториот ден на меѓународниот кадетски турнир, кој се одржува во салата во Автокоманда, а на кој играат две македонски селекции.

Македонија Б по вчерашната победа над Бугарија, денеска ќе се соочи со репрезентацијта на Србија. Натпреварот започнува од 20:00 часот, а може да го следните на линкот во продолжение…