Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот меѓу Македонија и Бугарија (ЛИНК)

Денеска е вториот ден на меѓународниот кадетски турнир, кој се одржува во салата во Автокоманда, а на кој играат две македонски селекции.

Македонија А по вчерашниот пораз од Србија, денеска ќе се соочи со репрезентацијта на Бугарија. Натпреварот започнува од 12:00 часот, а може да го следните на линкот во продолжение…