Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите од Првата лига – група А (ЛИНКОВИ)

Екипите кои се дел од Првата машка лига денеска го играат 2. коло, а натпреварите се во Гостивар и во Скопје.

Центарот на настаните во Групата А е Гостивар односно салата во СЦ „Ринија“ каде што ќе треба да се направи најдоброто од сите за да се дојде до предност за следните средби со оглед на тоа што ќе се играат само седум кола.

Во Групата Б денеска натпреварите се играат во „Автокоманда“ каде што ќе има четири дуели кои сигурно ќе донесат нови возбудувања.

На следните линкови може да ги гледате преносите од натпреварите во групата А што се игра во Гостивар.

12:30 часот, ШАМПИОН – ПРЕСПА

14:45 часот, ДРАЧЕВО – РИНИЈА М

17:00 часот, КИЧЕВО – БОРЕЦ

19:15 часот, ЈЕХОНА – АЕРОДРОМ