Ако сте во карантин, погледнете некоја нова вежба и тренирајте (ВИДЕО)

Карантинот за спортистите низ светот продолжува, па тие и понатаму се подготвуваат во домашни услови. Немаат многу можност за пауза бидејќи за некои од нив првенството може да продолжи после завршувањето на прекинот на сезонат.

Оттаму секојдневно се појавуваат нови интересни видеа во кои има предлози за вежби во карантин кои може секој да ги примени по дома.