таг: сираба дембеле

Една си оди, но доаѓа друга вардарка во ЧСМ Букурешт

Француската репрезентативка Сираба Дембеле Павловиќ во новата сезона ќе ги брани боите на романскиот шампион ЧСМ Букурешт. Според информациите на „Л'Екип“, Дембеле ќе го раскине...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ