таг: седмерец

СЕДМЕРЕЦ: Како снег во март

1.Во време-невреме на сè ќе ти текне Во обид да се задржи континуитетот и кога нема „материјал“ како Македонија во „страшниот“ бараж со Франција, и...

СЕДМЕРЕЦ:  Здравјето пред се!

Корона вирусот го парализира светот. Во таква глобална состојба не остана имун ни ракометот, ни спортот воопшто. Следејќи ги препораките на надлежните власти и...

СЕДМЕРЕЦ : „Шпанска мушичка“ и македонска практика

1.Кој сака, кога сака, кому сака... Така некако Шпанците и опишаа на Европа како функционира(л) двојниот европски шампион во изминативе „златни години“. Не знам дали...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ