44 Стефан Додиќ

273
#
44
Име
Стефан Додиќ
Националност
mkd Македонија
srb Србија
Позиција
централен бек
Висина
194
Тежина
94
Моментално игра за
ОХРИД
Претходни Екипи
МЕТАЛУРГ
Години
1