Се прекинува СЕХА лигата!

СЕХА лигата донесе одлука за прекин на натпреварувањето.

На состанокот на Извршниот комитет на СЕХА одржан денес беше одлучено СЕХА Газпром лигата да се прекине со цел да се заштити регуларноста на натпреварувањето.

Засега нема подетални информации, оваа одлука ќе важи се до давањето на следните насоки.

Maкедонските екипи Вардар и Еурофарм Пелистер досега одиграа три, односно еден натпревар.