Обложувалниците ја потценија Македонија, ама тие што веруваа во неа – добро се опарија! (ФОТО)

Светските обложувалници предвреме ја „прежалија“ Македонија и ја прогласија Данска за огромен фаворит.

Веројатно и поголем дел од јавноста мислеше така, но Кире Лазаров и неговите момци ги убедија во спротивното.

Обложувалници нудеа коефициент од 8.75 па се до 15.00 за триумф и сензација на Македонија, а токму тоа се случи.

Кој бил храбар и „играл“ на македонска победа, сега може да биде задоволен од добивката.