Нелоски, Спасовски, Цветковски…влегуваат во тренерски води (ФОТО)

Уште една група на тренери викендов во Дојран, го направија својот прв чекор кон добивањето на тренерска лиценца.

Меѓу пријавените на првиот Модул на Тренерската организација на Македонија, има неколку познати имиња, одосно активни ракометари.

Станува збор за голманот на Пролет, Јане Цветковски, потоа капитенот на Бутел Скопје, Бојан Спасовски, поранешниот младински репрезентативец Марко Нелоски…