ДЕН 2: Што велат обложувачниците, кои селекции се фаворити денеска?

Откако вчера беа одиграни дури девет средби од 1. коло, за денеска останаа само три дуели на кои според обложувачниците има фаворити пред почетокот.

Според коефициентите најсигурна би требала да биде единицата на Германија против Белорусија која носи најмал коефициент од 1.22 (за 100 вложени денари добивате 122 денари). За оваа средба и ремито е со најголема квота од 11.00, додека доколку сметате дека Белорусите би можеле да изненадат тогаш можете да одиграте на двојка и квота од 5.20 (за 100 вложени денари добивате 520 денари).

На сите натпревари од Европското првенство може да се обложувате во спортските обложувачници Mozzart, а комплетната понуда може да ја погледнете ТУКА.

18:00 часот

ГЕРМАНИЈА – БЕЛОРУСИЈА (Mozzart коефициенти)

20:30 часот

АВСТРИЈА – ПОЛСКА (Mozzart коефициенти)

ПОРТУГАЛИЈА – ИСЛАНД (Mozzart коефициенти)