ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Ристовски на гости кај Мелсунген и Парондо

Како се приближува крајот на годината, така се намалува и бројот на натпревари низ Европа.

Се уште се активни ракометарите и ракометарките во Бундес лигата, во Втората Бундес лига, а се игра и во Шведска.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ:

14:00 МАГДЕБУРГ – ГЕПИНГЕН (ГЕРМАНИЈА)

16:00 РАЈН НЕКАР – ХАМ (ГЕРМАНИЈА)

18:00 МЕЛСУНГЕН – ЛЕМГО (ГЕРМАНИЈА)

20:00 КИЛ – МИНДЕН (ГЕРМАНИЈА)

15:00 ВАИБЛИНГЕН – БЕНСХАЈМ (ГЕРМАНИЈА)

17:00 НЕКАРСУЛМЕР – ТУРИНГЕР (ГЕРМАНИЈА)

18:00 БИТИГХАЈМ – БОРУСИЈА ДОРТМУНД (ГЕРМАНИЈА)

18:00 ЦВИКАУ – ОЛДЕНБУРГ (ГЕРМАНИЈА)

13:30 САВЕХОФ – ИШТАД ИФ (ШВЕДСКА)

14:00 ОНЕРЕДС – ГУИФ (ШВЕДСКА)

18:00 ХАМАРБИ – КРИСТИЈАНШТАД (ШВЕДСКА)

15:00 СКОВДЕ – КУНГАЛВС (ШВЕДСКА)

15:15 САВЕХОФ – ЛУГИ (ШВЕДСКА)

16:00 ХОРС – ОЕНРЕДС (ШВЕДСКА)

16:00 КРИСТИЈАНШТАД – ХЕИД (ШВЕДСКА)