Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот меѓу Македонија и Босна и Херцеговина (ЛИНК)

Третиот натпреварувачки ден на кадетскиот турнир носи два дуели на селекциите на Македонија со Босна и Херцеговина, кои веќе ги одиграа средбите со Бугарија и Србија.

Првиот дуел меѓу Македонија Б и Босна и Херцеговина е на програмата во 12:00 часот, а може да го следите на линкот во продолжение…