таг: рк борац

Босна и Херцеговина на пат да стави крај на првенството!

Поголемиот број клубови во Босна и Херцеговина го поддржаа ставот на потпретседателот на федерацијата Маринко Умичевиќ да се прекине првенството. Заради пандемијата со коронавирусот сите...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ