2 Португалија Бразил

11
28 - 28
Конечен резултат

Резултати

Екипа2-ро полувремеРезултат
ПОРТУГАЛИЈА28Реми
БРАЗИЛ28Реми

ПОРТУГАЛИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00

БРАЗИЛ

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

28 - 2818:36
ПОРТУГАЛИЈА
    БРАЗИЛ