2 Зелен Рт Исланд

13
30 - 40
Конечен резултат

Резултати

Екипа2-ро полувремеРезултат
ЗЕЛЕН 'РТ30Пораз
ИСЛАНД40Победа

ЗЕЛЕН 'РТ

Позиција Исклучување Голови
 00

ИСЛАНД

Позиција Исклучување Голови
 00

Live

30 - 4018:39
ЗЕЛЕН ’РТ
    ИСЛАНД