📷 Се ожени Марио Танкоски – свадбата почна со бричење на младоженецот, пееше Наум Петрески…

Македонскиот репрезентативец Марио Танкоски, паузата меѓу двете сезони ја искористи на убав начин.

Новиот член на Вардар направи свадбена веселба и се заколна на вечна љубов со Ана Станикевска.

Гостите на свадбата во Струга ги забавуваше легендарниот Наум Петрески, а денот започна со адетот – бричење на младоженецот.

Танкоски славеше титула со Еурофарм Пелистер, реализираше трансфер во Вардар, но покрај ова годинава ќе ја памети и по свадбата.

Меѓу гостите беа многу ракометари, ракометарки и ракометни работници…