Додека чекаат да се вратат на терен, секој тренинг е важен (ВИДЕО)

Екипите полека ќе почнат со враќање на тренажниот процес, а додека се очекува дозвола се бара секој можен начин да се одржи тренинг плус.

Дечиња од Норвешка покажаа доста интересен начин на тренирање, а дека секој тренинг е многу важен можете да видите и во продолжение.