Денеска на терените: Мирен понеделник на ракометните терени

За разлика од викендот кога имаше голем број на натпревари за денеска на програмата има само четири дуели.

Според она што е предвидено ќе се одиграат само четири натпревари во две земји.

Активни денеска се во Скандинавијата. Две од средбите се во Шведска во најсилната лига, додека две се во Данска во машка конкуренција.

Распоредот можете да го видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

19:00ч

ХАЛБИ – ИФК ИШТАД (Шведска 1)

МАЛМЕ – РЕДБЕРГСЛИД (Шведска 1)

19:30ч

НОРДСЈИЛАНД – АЈАКС КОПЕНХАГЕН (Данска 2)

20:00ч

РИНГСТЕД – КОЛДИНГ (Данска 1)