Денеска на терените: Мирен ден после исполнетиот викенд

После содржајниот викенд со интересни натпревари и изненадувања, стандардно понеделникот е ден за одмор со многу малку натпревари.

Новата ракометна недела ќе започне Данска и Словенија, а по еден натпревар ќе се игра и во првенствата на Холандија и Летонија.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

18:00ч

КОПЕНХАГЕН – НИК (ДАНСКА 1. ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ, ЖЕНИ)

ОЛИМПИЈА – ЛОГАТЕЦ (СЛОВЕНИЈА 1. ЛИГА, ЖЕНИ)

19:00ч

АСК/ЛСПА – ДОБЕЛЕ ТЕРВЕТ (ЛЕТОНИЈА 1. ЛИГА, ПЛЕЈ-ОФ)

20:30ч

ХЕЛАС – ВАЛВЈИК (ХОЛАНДИЈА 1. ЛИГА)