Денеска на терените: Мирен ден, малку натпревари на програма

За разлика од минатите денови денеска ќе има малку натпревари.

На распоредот се само три дуели кои се играат во три различни земји.

Денеска ќе има натпревари во Русија, Турција и Израел, а средбите можете да ги видите во продолжение.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

12:00ч

ИЗМИР ББ – ТОТО (Турција Супер лига)

15:30ч

АСТРАХАНОЧКА – ДИНАМО СИНАРА (Русија Супер лига, жени)

17:30ч

МК ХОЛОН – ХАПОЕЛ АШДОД (Израел 1)