Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Елверум – Вардар (ЛИНК)

Натпреварот меѓу Елверум и Вардар со кој се отвора сезоната нема да оди во пренос на Македонската телевизија, а ќе биде емитуван на третиот канал на Арена Спорт ТВ.

Оваа средба се игра во Норвешка со почеток во 18:45 часот. Ова е прв дуел во новата сезона за Вардар, кој има сосема нов состав во однос на лани.

Доколку овој канал го немате кај вашиот ТВ оператор, тогаш можете да го гледате на следниот линк.

ЛИНК

Натпреварот можете да го следите и на ЕХФ ТВ. Сепак, за таму ќе ви биде потребна регистрација и програмот Хола за да можете непречено да го следите натпреварот.

ЛИНК