Вујо мајсторе нема тегови, но има подобар реквизит за вежбање (ВИДЕО)

Поранешниот стратег на Вардар, а актуелен тренер на ППД Загреб, Веселин Вујовиќ и понатаму го привлекува вниманието на јавноста.

Најчесто го прави тоа со своите коментари кои ги има за челниците на ЕХФ и ИХФ и нивните одлуки, но последното е со едно видео на кое може да се види како вежба.

Како помош за одработување на вежбите нема тегови, но затоа има нов реквизит. Погледнете со што се служи Вујо додека вежба во природа.