таг: сојузна лига

ВРЕМЕПЛОВ: Пелагонија – првиот клуб од Македонија што играл во најдобрата...

Првиот ракометен клуб од Македонија кој играл во Првата лига на поранешнатa сојузна република Југославија е РК Пелагонија. Клубот е создаден со спојување на...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ