таг: семинар

Судиите во Шпанија активни, преку Youtube ќе одржуваат семинари

Арбитрите од Шпанија ќе се одржат да ја одржат формата во текот на паузата не само на физички план туку и во знаење бидејќи...

Стојановиќ заигра повторно ракомет, дојде и на чекор од мастер лиценца...

Тренерот на екипата на Охрид, Раде Стојановиќ е на чекор од добивање на мастер лиценца бидејќи остана уште во јануари да ја одбрани темата...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ