таг: свет

Револуција во ракометот: ИХФ ќе тестира топка без лепак

Светската ракометна федерација се надева дека во иднина лепакот кој го користат играчите за подобра контрола на топката целосно ќе биде исфрлен од употреба....

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ