таг: ромен лагард

Еден вардарец во ТOП 5 играчи со топ во раката, со...

На секое првенство се појавуваат нови ѕвезди, но на секое се појавуваат и нови играчи кои располагаат со неверојатни шутеви. Секогаш има нови „бомбардери“...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ