таг: рк бока јуниорс

Светот добива нов бренд: Бока Јуниорс влегува во ракометот

Аргентина е земја која во последните години бележи голем напредок, а тоа се одразува секако и на светската ракометна карта. Оваа земја има обезбедено...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ