3 Германија Норвешка

14
26 - 28
Конечен резултат

Резултати

Екипа1-во полувреме2-ро полувремеРезултат
ГЕРМАНИЈА1626Пораз
НОРВЕШКА1828Победа

ГЕРМАНИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00

НОРВЕШКА

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

26 - 2815:59
ГЕРМАНИЈА
    НОРВЕШКА