2 Зелен Рт Унгарија

11
30 - 42
Конечен резултат

Резултати

Екипа1-во полувреме2-ро полувремеРезултат
ЗЕЛЕН 'РТ1530Пораз
УНГАРИЈА2242Победа

ЗЕЛЕН 'РТ

Позиција Исклучување Голови
 00

УНГАРИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

30 - 4216:22
ЗЕЛЕН ’РТ
    УНГАРИЈА