1 Црна Гора Словенија

10
23 - 31
Конечен резултат

Место

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА

Резултати

Екипа1-во полувреме2-ро полувремеРезултат
ЦРНА ГОРА823Пораз
СЛОВЕНИЈА1531Победа

ЦРНА ГОРА

Позиција Исклучување Голови
 00

СЛОВЕНИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

23 - 3116:21
ЦРНА ГОРА
    СЛОВЕНИЈА