1 Словенија Шпанија

13
26 - 31
Конечен резултат

Резултати

Екипа1-во полувреме2-ро полувремеРезултат
СЛОВЕНИЈА1526Пораз
ШПАНИЈА1531Победа

СЛОВЕНИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00

ШПАНИЈА

Позиција Исклучување Голови
 00
Исклучување
0
0
Голови
0
0

Live

26 - 3117:06
СЛОВЕНИЈА
    ШПАНИЈА