Словенецот Габер има пејсери, трчањето му е како песна (ФОТО)

Пивотот на Пик Сегед, Матеј Габер има одлични услови за подготовка, но и голема помош.

Неговите три деца се заедно со него на тренинзите и му го диктираат темпото. Додека се тие на велосипеди тој трча, па можат сите заедно да уживаат и да работат.

Во секој случај ова е двојно задоволство.

 

View this post on Instagram

 

V taki druzbi je vse lahko 😅👍😂 #mykids #running #molpickszeged #scootandride @pikolinshop

A post shared by Matej Gaber (@matejg22) on