Немаат натпревари, но знаат како да одмораат (ФОТО)

Некој е создаден за да ги воодушевува навивачите со потезите кои ги покажува на теренот, друг со своите потези надвор од него.

Сепак, има и такви ракометари кои знаат како да уживаат и кога нема натпревари. Еден од нив е и Антонио Ареа од Порто, кој со своите пријатели го поминува слободното време на спектакуларно место.

 

View this post on Instagram

 

‘ aproveitar que tá vaziii ‘ #friends #douro #pérasóumminuto

A post shared by 𝗔 𝗡 𝗧 𝗢́ 𝗡 𝗜 𝗢 𝗔 𝗥 𝗘 𝗜 𝗔 (@antonioareia25) on