Наместо дома, Македонија направи фотосесија во Египет (ФОTO)

Репрезентацијата на Македонија денеска го завршува настапот на СП во Египет, а организаторот денеска објави фото сесија со сите ракометари и членови на стручниот штаб.

Ова го имаа неколку репрезентации досега, па Македонија се вклучи на списокот на селекции кои имат фотосесии на официјалниот сајт на првенството.

Обично фотографирањето се правеше и пред заминување на еден ваков шампионат, но со оглед на тоа што се случи сè набрзина дојде до измена, па Македонија фотографирањето беше направено во Каиро.

Меѓу другите фотографии е и фотографијата на која е комплетната експедиција, па можете да ја погледнете фотогалеријата.

Фото сесија на Македонија на СП во Египет

Ова го имаа неколку репрезентации досега, па Македонија се вклучи на списокот на селекции кои имат фотосесии на официјалниот сајт на првенството. Обично фотографирањето се правеше и пред заминување на еден ваков шампионат, но со оглед на тоа што се случи сè набрзина дојде до измена, па Македонија фотографирањето беше направено во Каиро. Меѓу другите фотографии е и фотографијата на која е комплетната експедиција, па можете да ја погледнете фотогалеријата.

Македонија има само една победа на ова првенство против Чиле, а пред последниот натпревар со селекцијата на Белорусија забележа порази против Шведска, Египет, Словенија и Русија.