Запознајте ги убавините на Финска, Тему Таминен има што да покаже (ФОТО)

Ракометарот на Кокс, Тему Таминен паузата од натпреварите ја користи да ужива во убавините на неговата земја.

Со серија фотографии тој покажа што поседува Финска и на сите им покажа дека нема да зажалат ако се одлучат да поминат извесно време во оваа земја.

Таминен ужива во убавото време, а можете да погледнете од фотографиите во каква убавина и какво друштво го поминува слободниот период од тренинзи и натпревари.