таг: рк ѓер

Горбиц оперирана, но ќе се врати за вториот дел од Лигата...

Капитенот на екипата на Ѓер, Анита Горбиц ќе биде надвор во следните четири до шест недели, а ова значи дека би требало да се...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ